Останні дні жовтня подарують тепло: прогноз синоптиків

Водночас у більшості регіонів пройдуть дощі
Останні дні жовтня подарують тепло: прогноз синоптиків
Осінь, погода Фото: Pexels
25 Жовтня 2022, 08:09
читать на русском

Наприкінці жовтня на деяких українців чекає приємний сюрприз – +20 градусів тепла. У більшості областей України разом з теплом прийдуть і дощі.

Про це на своїй сторінці у Фейсбуці пише синоптик Наталка Діденко.

Найбільше пощастить мешканцям Одещини. 26 жовтня стовпчики термометрів покажуть їм +20 градусів. Погода залишатиметься сонячною до 30 жовтня. Щоправда, температура повітря дещо зменшиться.

У всіх інших південних областях буде тепло, але не до +20 градусів. У Херсоні температура повітря коливатиметься у межах +16...+19 градусів.

У Києві у цей час пануватиме дощова погода. Стовпчики термометрів покажуть +14...+16 градусів. У західних областях синоптики обіцяють температурні каруселі. Повітря спершу прогріється до +19 градусів, тоді 26 жовтня температура впаде до +13 градусів, а з 27 жовтня підніметься до +18 градусів. Така погода затримається вже на кілька днів до кінця місяця.

Нагадаємо, вже на початку листопада слід чекати перших нічних "мінусів" та раннього снігу. Останні дні жовтня розпочнуть сезон похолодання, а в першій декаді листопада ймовірні нічні заморозки до -3 градусів.