Остап Ступка влаштував п`яну ДТП у Києві

Актору загрожує до трьох років позбавлення волі
Головне
Остап Ступка влаштував п`яну ДТП у Києві
Остап Ступка
5 Квітня 2023, 16:40
читать на русском

Український актор Остап Ступка вночі у нетверезому стані влаштував ДТП з постраждалими у Києві. Інцидент стався пізно ввечері у вівторок, 4 квітня. Ступка на своєму авто на підпитку врізався в припаркований автомобіль, в якому на той момент перебував чоловік.

Про це повідомляє ТСН та Патрульна поліція Києва.

Аварія сталася у вівторок, 4 квітня, о 23:15 на вулиці Федорова у Голосіївському районі. Авто Ступки Range Rover влетіло в Mitsubishi, яке було припарковано на зупинці. На той момент в автомобілі перебував чоловік 1984 року народження.

"Слідчі з розслідування ДТП столичного главку поліції встановили, що керманич виїхав на зустрічну смугу та в'їхав в припаркований транспортний засіб. Під час перевірки його на стан сп'яніння прилад Драгер показав 1,62 проміле", - йдеться у повідомленні поліції Києва.

З численними травмами потерпілого негайно госпіталізували, а Ступку затримали на місці. Наразі розпочате кримінальне провадження – порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами в стані сп'яніння.

Остапу Ступці загрожує позбавлення волі на строк до трьох років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк від трьох до п'яти років.

Сайт ТСН.ua вирішив дізнатися подробиці в актора, тож редакція зателефонувала йому. Остап Ступка не став спростовувати новину про "п'яну" ДТП, а також не підтвердив її. Натомість актор стурбованим голосом відмовився від коментарів.

"Ні, не можу коментувати. Взагалі ніяк не можу коментувати", - сказав Ступка у коментарі сайту ТСН.ua.

Нагадаємо, народний депутат від партії "Слуга народу" Володимир Гевко збив на смерть пішохода. Інцидент стався поза нерегульованим пішохідним переходом. Від отриманих травм потерпілий помер. Згідно з освідуванням на пристрої "Драгер" водій був тверезим.

1