Партизани у Мелітополі знищили високопоставлених російських військових

Рашисти шукають "невловних месників" по всьому місту
Партизани у Мелітополі знищили високопоставлених російських військових
Війна в Україні facebook.com/MinistryofDefence.UA
18 Травня 2022, 12:37
читать на русском

У Мелітополі Запорізької області партизани ліквідували російських військових високого рангу.

Про це повідомляє Запорізька обласна військова адміністрація.

Зазначається, що рашисти влаштували облаву на народних месників.

У Мелітополі партизани ліквідували російських військових високого рангу. Окупанти цю ситуацію намагаються приховати. Але саме сьогодні у місті російські військові посилено перевіряли приватний транспорт, ймовірно, у пошуках партизан, - йдеться у повідомленні.

За даними ОВА, у Запорізькій області окупанти активно здійснюють інженерні та фортифікаційні роботи, щоб за необхідності перейти до оборони.

На території регіону окупанти продовжують викрадати громадян України. Станом на вечір 17 травня 2022 року в заручниках окупантів перебуває 280 осіб. З них 163 звільнені та 117 досі у заручниках.

Запорізька обласна військова адміністрація нагадує: для того, щоб ваші рідні чи близькі мали змогу потрапити в списки на обмін, вам потрібно повідомити їхні дані на гарячу лінію за телефоном 0 800 503 508.

Тим часом мелітопольці повідомляють, що завезені росіянами до міста "шептуни", намагаються посіяти в думки містян кілька меседжів, як то: "На початку війни влада здала місто", "Україна кинула Мелітополь, саме тому не проходить евакуація, не виплачуються заробітні плати", "Коли до Мелітополя прийдуть ЗСУ, то місто буде розбомблене".

Звісно, всі ці ворожі послання орієнтовані лише на те, аби мелітопольці погодилися на співпрацю із загарбниками і перестали довіряти легітимній українській владі, - додали в ОВА.

Нагадаємо, радник глави Офісу президента Олексій Арестович вважає, що в Україні може розпочатися партизанська війна.

Читайте також

1