Пасажирський автобус зіткнувся з легковиком у Вінницькій області: четверо загиблих

Тіла людей, що загинули у ДТП, довелося вирізати з понівеченого транспорту
Пасажирський автобус зіткнувся з легковиком у Вінницькій області: четверо загиблих
Аварія з автобусом у Вінницькій області Фото: facebook.com/vinn.police
13 Червня 2022, 21:23
читать на русском

Надвечір 13 червня у селі Кунка Вінницької області сталася дорожньо-транспортна пригода з пасажирським автобусом сполученням Запоріжжя-Прага.

Як повідомили у Службі порятунку внаслідок ДТП загинули четверо людей.

В автобусі на момент аварії перебувало 13 людей (два водії та 11 пасажирів), у легковику - четверо. Всі вони загинули.

Внаслідок зіткнення легкового автомобіля з пасажирським автобусом "Запоріжжя-Прага" (перебувало 11 пасажирів та 2 водії) загинуло 3 особи, які перебували в авто, ще 1 особу в тяжкому стані було госпіталізовано, але від отриманих травм людина померла, - розповіли у ДСНС.

В обласній поліції повідомили, що на місці події працює слідчо-оперативна група поліції та криміналісти.

За попередньою інформацією слідства, 57-річний водій автомобіля Cheri Tiggo виїхав на смугу зустрічного руху, де протаранив автобус Man на чеській реєстрації.

У результаті аварії водій Cheri Tiggo, його 56-річна дружина та пасажири віком 60 та 32 років від отриманих ушкоджень загинули на місці події.Двоє водіїв автобуса віком 46 та 53 років, а також їх пасажири не постраждали, - кажуть правоохоронці.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 3 ст. 286 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинили загибель кількох осіб). За таке правопорушення передбачено до 10 років позбавлення волі.

Нагадаємо, в тимчасово окупованому Херсоні російські загарбники влаштували жахливу автотрощу. Внаслідок ДТП двоє людей загинули, ще чотирьох "швидка допомога" доправила до лікарні.

1