Павловський підтвердив вину Мангера в замовленні вбивства Каті Гандзюк

Стали відомі новини з судового засідання у "справі Гандзюк" в Одесі
Павловський підтвердив вину Мангера в замовленні вбивства Каті Гандзюк
Правосуддя (Фото: picabu)
1 Жовтня 2020, 15:25
читать на русском

Один із підозрюваних у справі вбивства активістки Катерини Гандзюк Ігор Павловський у суді заявив, що інший підозрюваний - Олексій Левін - називав голову Херсонської облради Владислава Мангера замовником нападу на Гандзюк. Про це йдеться у повідомленні на сторінці активістів у Facebook "Хто замовив Катю Гандзюк?".

Важливі новини з судового засідання Ігоря Павловського в Одесі:1. Павловський підтвердив вину Владислава Мангера в...

Gepostet von Хто замовив Катю Гандзюк? am Donnerstag, 1. Oktober 2020

Павловський підтвердив вину Владислава Мангера в замовленні вбивства Каті Гандзюк. Він повідомив про те, що під час спілкування з Олексієм Левіним той неодноразово згадував, що саме "Миколайович" замовив напад на Катю. У серпні 2018-го, коли заарештували "стрілочника" Новікова, під час однієї з розмов з Левіним Павловському стало відомо, що "Миколайович" - це і є Мангер, - йдеться у повідомленні.

Як зазначають активісти, під час суду Павловський заявив, що він та його донька неодноразово отримували погрози від Владислава Мангера. Начебто саме тому 17 грудня 2019 року він дав суду неправдиві покази про непричетність до вбивства Каті Гандзюк Мангера та Левіна.

Родину Каті Гандзюк залучили до участі у суді в Одесі як потерпілих, - зазначається у повідомленні.

Наступне засідання по цій справі відбудеться 16 жовтня о 9:30 у Приморському районному суді міста Одеси.

Читайте також

Нагадаємо, 31 липня 2018-го херсонську активістку Катерину Гандзюк облили кислотою. Вона потрапила в реанімацію з опіками. 4 листопада вона померла в лікарні.

Слідство вважає замовником нападу на Гандзюк главу Херсонської облради Владислава Мангера. Його затримали для примусового приводу до суду. Організатором злочину слідство вважає Олексія Левіна (Москаленка), якого затримали у Болгарії та екстрадували до України.

Справу щодо ймовірних організатора та замовника нападу на Катерину Гандзюк передали до суду наприкінці липня.

Окрім цього, п'ятьох фігурантів нападу засудили від трьох до шести років.