Переваги Samsung S24

Якщо ви хочете купити Галаксі С 24 і бачите схожість з торішньою моделлю, не варто вважати, що відмінностей у телефонах абсолютно немає.
Переваги Samsung S24
21 Лютого 2024, 17:18
читать на русском

Компанія Samsung щороку дивує своїх шанувальників новими, флагманськими лінійками. Цього року компанія представляє усьому світу Samsung S24. Нова модель представлена на сайті Фокстрот, Samsung S24 ціна якого вас приємно здивує. У нашій статті ми розглянемо переваги цієї моделі, а також нові фішки у програмному забезпеченні телефону.

Дизайн

Якщо ви хочете купити Галаксі С 24 і бачите схожість з торішньою моделлю, не варто вважати, що відмінностей у телефонах абсолютно немає. Нова модель все ж таки має деякі помітні відмінності. Рамка телефону виконана з міцного алюмінієвого сплаву з текстурною обробкою. Грані смартфона плоскі та прямі. Вся нова лінійка флагманів має захист від пилу та води, згідно зі стандартом IP68.

Дисплей гаджета складає 6,2 дюйми. Розмір вирізу під фронтальну камеру став значно меншим, що зробило екран більш цільним. Завдяки AMOLED матриці смартфон досягає максимальної яскравості в 2600 ніт. Це дає можливість відмінної видимості матеріалу на смартфоні навіть за найяскравішого сонячного світла.

Що стосується кольору, то Samsung С 24 пропонується в чотирьох кольорах:

  • Жовтий;
  • Сірий;
  • Чорний;
  • Фіолетовий.

Якщо ви хочете купити Samsung S24 ціна, яку вас порадує, слід відвідати інтернет-магазин "Фокстрот".

Камера

Попри те, що камера нового смартфона не сильно відрізняється від моделі, яка була випущена в тому році, вона все ж таки отримала зміни. Новий ШІ-алгоритм ProVisual AI Engine значно покращив якість відео та фото.

Хочеться відзначити значне зниження рівня шумів, покращення кольору та покращену роботу в умовах низького освітлення. У моделі нового покоління з'явився 2-кратний зум, який дозволяє отримувати більш гнучкі та різноманітні кадри.

Також у телефоні з'явилися розумні інструменти обробки. Тепер флагман здатний самостійно додавати різні ефекти до звичайних фотографій. Використовуючи функцію AI Correcting Suggestions, ви зможете прибрати зайві блоки або виправити недоліки на фотографіях. AI Editor допоможе вирізати об'єкти та розміщувати їх на іншому фото, при цьому повністю зберігаючи реалістичність самого зображення.

1