Перевізники Київської області переглянуть тарифи на маршрутах

Вони врахують соціальне напруження серед мешканців Київщини
Перевізники Київської області переглянуть тарифи на маршрутах
Маршрутка, карантин фото: УНІАН
6 Серпня 2021, 16:36
читать на русском
Голова Київської облдержадміністрації Василь Володін обговорив зниження тарифів на проїзд у приміському пасажирському транспорті регіону з основними перевізниками, які обслуговують переважну більшість маршрутів області.

Про це повідомляє КОДА у Facebook.

Розумію складнощі, з якими довелося стикнутися перевізникам протягом 2020-2021 року через локдаун та інші проблеми. Всі знають, що вжиті обмеження були вимушеними. Але, на жаль, наразі ми зіштовхнулись з тим, що частина перевізників підвищила тарифи, що викликало значне соціальне напруження серед мешканців Київщини, – сказав Володін.

На деяких маршрутах ідеться про підняття тарифів на більш ніж 20%, що не завжди є обґрунтованим. У першу чергу це стосується маршрутів частини Бучанського району та Васильківського напрямку.

Учасники наради дійшли компромісного рішення переглянути тарифи на проїзд на тих маршрутах, де підвищення відбувались протягом 2021 року, виходячи з того, що таке підвищення не може перевищувати 15-18% або в грошовому вимірі це складає не більше 1-2 грн, - наголосили в КОДА.

Нагадаємо, Кабінет міністрів України схвалив зміни до деяких законів щодо пільг з оплати проїзду у громадському транспорті.

1