Перше судно з українською кукурудзою відмовились приймати у Лівані: що сталось

Вантажовідправник шукає нового покупця агропродукції
Перше судно з українською кукурудзою відмовились приймати у Лівані: що сталось
Судно з українською кукурудзою / Фото: facebook.com/UkrEmbassyLeb
8 Серпня 2022, 19:50
читать на русском

Судно Razoni з українською кукурудзою не вивантажилося у Лівані, оскільки покупець відмовився приймати вантаж через затримки термінів доставки (більш як 5 місяців). Тепер вантажовідправник шукає нового одержувача.

Про це повідомили на Facebook-сторінці Посольства України у Лівані.

Згідно з інформацією, наданою вантажовідправником українського зерна на борту судна Razoni, покупець в Лівані відмовився прийняти вантаж через затримку термінів поставки (більш як 5 місяців), - заявили у посольстві.

У відомстві додали, що вантажовідправник вже почав пошук нового покупця зерна, але не тільки в Лівані/Тріполі, а й в інших країнах.

Нагадаємо, що в неділю, 7 серпня, заплановане прибуття першого судна з українською кукурудзою до порту Триполі (Ліван) було скасоване.

Компанія Marine Traffic, яка стежить за рухом суден і розташуванням кораблів у морі, показала, що судно Razoni під прапором Сьєрра-Леоне стоїть на якорі в Середземному морі поблизу Туреччини.

Міністр транспорту Лівану Алі Хамі написав у Twitter, що судно, "яке мало дістатися до порту Триполі в Лівані, змінило свій статус".

Читайте також