Перший безкоштовний мобільний оператор запрацював у Польщі

Варшавська компанія Fonia Telecom Sp. z o.o. пропонує користувачам безлімітні дзвінки, SMS, MMS та інтернет 5G
Перший безкоштовний мобільний оператор запрацював у Польщі
Мобільний телефон
4 Жовтня 2022, 17:29
читать на русском

На польському ринку з'явився перший безкоштовний мобільний оператор: за дзвінки всередині країни платити не потрібно, а також можна вільно користуватися SMS та безлімітним інтернетом. Щоправда, є декілька простих умов, які може виконати практично кожен.

Про це пише 24 канал.

Користувачеві необхідно зайти на сайт оператора – fonia.app і зареєструватися, уклавши договір, і завантажити застосунок. Це одна з основних умов. В обмін на безкоштовне користування послугами ви повинні погодитися на показ реклами та купонів на знижку. Важливо, що додаток завжди повинне бути активний, а SIM-карта повинна залишатися в телефоні.

Крім цього, додаток та SIM-карту дозволено використовувати лише через мобільний телефон. Забороняється переносити SIM-карту на інший пристрій, наприклад, модем, який не призначений для звичних дзвінків і який перешкоджає показу реклами.

Деякі послуги є платними:

  • одноразова плата за активацію в розмірі 49 злотих;
  • користування голосовою поштою – 0,8 злотих за хвилину;
  • додаткова плата за 5G – 5 злотих на місяць;
  • стягуватиметься додаткова плата за використання роумінгу та міжнародних дзвінків, які зараз недоступні.

Fonia вже похизувалася величезним успіхом і повідомила в соціальних мережах, що кількість перенесених номерів перевершила найсміливіші їхні очікування.

Нагадаємо, після того, як Україна ввійде до зони безплатного роумінгу ЄС, нашим громадянам за кордоном не доведеться оплачувати додаткові послуги мобільним операторам.

Читайте також

1