Перший продали на аукціоні: Гурт Kalush Orchestra отримав новий кришталевий мікрофон

Організатори конкурсу спеціально для українського гурту виготовили копію кубка
Перший продали на аукціоні: Гурт Kalush Orchestra отримав новий кришталевий мікрофон
Євробачення Фото: https://www.facebook.com/suspilne.eurovision
21 Вересня 2022, 20:15
читать на русском

Переможці пісенного конкурсу Євробачення-2022 гурт Kalush Orchestra отримали новий кришталевий мікрофон від організаторів Євробачення.

Про це повідомили в пресслужбі Євробачення Україна у Facebook.

Після перемоги на Євробаченні-2022 нам хотілося, щоб приз конкурсу також відіграв свою значущу роль для пришвидшення перемоги України у війні. Саме тому, командою Kalush Orchestra було прийнято рішення виставити кришталевий мікрофон на аукціон. Те, що організатори конкурсу спеціально виготовлять для нас копію - стало приємним сюрпризом. Що ж, подумаємо тепер над тим, яку користь новий кубок зможе принести нашій країні, але спершу, хочемо, щоб кожен українець міг сфотографуватися з цим трофеєм. Адже перемога цьогорічна на Євробаченні - це не тільки перемога нашого гурту, а й усієї України, - сказав Олег Псюк, лідер гурту.

Таким чином учасник гурту КилимМен вирушить з новим кришталевим мікрофоном по містах України, аби кожен зміг сфотографуватися з нагородою. Зокрема, він завітає до Львова, Івано-Франківська, Києва, Калуша, Чернівців та Вінниці.

Нагадаємо, з моменту перемоги України (станом на червень), зокрема гурту Kalush Orchestra з піснею Stefania, на "Євробаченні-2022" ім’я Стефанія отримали 68 дітей.