Перший рівень небезпечності: синоптики попередили про погіршення погоди

На дорогах України утворилася ожеледиця
Перший рівень небезпечності: синоптики попередили про погіршення погоди
Зима, сніг, погода Фото: Pexels
24 Листопада 2021, 10:01
читать на русском

24 листопада у Києві та Київській області на дорогах утворилася ожеледиця. Оголошено перший рівень небезпечності.

У Службі порятунку попередили, що погодні умови можуть привести до порушення руху транспорту на окремих ділянках доріг.

Водії просять дотримуватися дистанції між автомобілями, дотримуватися швидкісного режиму, під час їзди не здійснювати різких маневрів, а наближаючись до пішохідних переходів, знижувати швидкість.

За даними Українського гідрометеорологічного центру сьогодні в Україні погоду формує антициклон WALPURGA, який рухається до нас з південного заходу.

Внаслідок надходження холодних повітряних мас на Лівобережжі буде значно прохолодніше. У більшості областей опадів не буде, проте на дорогах подекуди ожеледиця. Вітер переважно західний, 7-12 м/с. Температура повітря вдень 1-6 градусів тепла; на Лівобережжі та високогір'ї Карпат вдень близько 0 градусів.

У Києві та області на дорогах також подекуди ожеледиця, вдень переважно без опадів. Вітер західний, 7-12 м/с. Температура повітря по області вдень 1-6 градусів тепла; у Києві вночі - 2-4 градуси тепла.

За даними погодного сервісу Синоптик.UA, до кінця тижня у Києві почне теплішати. Снігу не очікується. Вже 26 та 27 листопада у столиці прогнозується до 10 градусів тепла. Проте прийдуть дощі.

Читайте також

1