Під час локдауну учням в Україні заборонили ходити до школи

Міносвіти надало рекомендації щодо навчання під час карантинних обмежень
Головне
Під час локдауну учням в Україні заборонили ходити до школи
Освіта, дистанційне навчання Фото: energepic.com з Pexels
16 Грудня 2020, 11:18
читать на русском

Міністерство освіти та науки України пропонує школам на вибір або організувати дистанційне навчання під час "новорічного карантину", або подовжити зимові канікули до завершення жорсткого карантину.

Відповідний лист міністерство розіслало керівникам профільних департаментів у регіони, -  розповіли у сюжеті ТСН.Ранок.

Керівники профільних департаментів зазначають, що закон про освіту дозволяє зробити довшими канікули.

Читайте також

Натомість ті навчальні заклади, що вирішать повернутися до навчального процесу, як було заплановано 11 січня, просять зорганізувати належне дистанційне навчання.

Міносвіти пропонує школам на вибір або організувати дистанційне навчання на час локдауну, або ж подовжити зимові канікули до завершення жорсткого карантину... Ті, хто вирішить повернутися до навчального процесу, як було заплановано 11 січня, просять зорганізувати належне дистанційне навчання, - йдеться у повідомленні.

Згідно із постановою Кабінету міністрів України про встановлення карантину та запровадження обмежувальних протиепідемічних заходів на території країни, з 8 до 24 січня учням заборонено ходити до школи. Із закладів освіти працюватимуть лише дитячі садочки.

Нагадаємо, з 19 грудня у правилах карантину з'являться нові заборони, які стосуються проведення масових заходів, роботи закладів громадського харчування та проведення релігійних обрядів.

Карантинні обмеження

Карантинні обмеження Фото: урядовий портал