Під час поїздки до Тегерана путіну кілька разів знадобилася медична допомога - ЗМІ

Російський диктатор без лікаря нікуди не їздить
Під час поїздки до Тегерана путіну кілька разів знадобилася медична допомога - ЗМІ
Володимир Путін в Ірані / Фото: Associated Press
20 Липня 2022, 18:41
читать на русском

Під час візиту до Тегерана російському президенту владіміру путіну кілька разів знадобилася медична допомога. Тому немає жодних сумнівів, що здоров'я підводить диктатора.

Вчора мережею розійшлося відео, як путін спускаючись трапом кульгав, коли потрібно було зійти з нижньої сходинки, дивно зістрибнув і вдавав, що так і потрібно. Не менш дивний вигляд мав путін і під час зустрічі з президентом Ірана Ібрахімом Раїсі, коли сидів у кріслі нетипово широко розставивши ноги.

Путін та президент Ірана / Фото: Getty Images

Telegram-канал Generall SVR повідомив, що під час цього візиту путіну потрібно було чотири рази "відпочити" з присутністю медпрацівника. І іронічно пожартував:

Якщо метою візиту Путіна до Ірана було показати, як він невпевнено ходить, вірніше шкутильгає, неприродно притискаючи руку до тіла, як на його фізіономії попри рясний шар гриму проступають темні плями, як йому за час візиту чотири рази потрібно "відпочити" з присутністю медпрацівника і взагалі продемонструвати, який він хворий і слабкий, то візит у цьому плані вдався на 100%.

Взагалі, на думку багатьох в оточенні президента Росії, Путіну варто було б відмовитися від закордонних поїздок і "сидіти вдома і не ганьбитися".

Крім цього, на зустрічі з лідерами Ірана та Туреччини путіна посадили не за багатометровий стіл, якому він надає перевагу, а просто на стілець. Фотографії вийшли дуже комічні.

Нагадаємо, що на секретаря Ради безпеки Російської Федерації Миколу Патрушева було скоєно замах. Його госпіталізували.

1