Під час стрілянини в США загинуло п'ятеро людей

Серед постраждалих була вагітна жінка
Під час стрілянини в США загинуло п'ятеро людей
Поліція США (фото: pexels)
25 Січня 2021, 17:03
читать на русском
В американському місті Індіанаполіс сталася масова стрілянина, внаслідок якої загинуло п’ятеро людей, включаючи вагітну жінку.

Про це повідомляє NBC News, Washington Post.

За інформацією місцевої поліції, спочатку правоохоронці виявили пораненого підлітка в північно-східній частині міста, якому вдалось вижити, а пізніше в будинку неподалік поліція ідентифікувала тіла ще п’ятьох людей, серед яких була вагітна жінка. Її намагалися реанімувати, але в лікарні вона померла.

Зазначається, влада міста назвала трагедію "актом масового вбивства" і наразі розслідує усі обставини інциденту.

Читайте також

Правоохоронцям не вдалося затримати підозрюваного, і вони невпевнені, чи злочинець діяв сам. Щодо мотиву злочину - теж невідомо, проте поліція не виключає навмисного вбивства, пов'язаного із наркотиками чи торгівлею зброєю.

Нагадаємо, що у Чикаго (США) чоловік влаштував стрілянину та продовжив її у сусідньому Еванстоні (штат Іллінойс). В результаті як мінімум чотири особи загинули, ще двоє поранені. Поліцейські застрелили підозрюваного.

Спочатку підозрюваний зайшов у гараж і застрелив 30-річного чоловіка, який сидів у транспортному засобі.
Потім, за даними поліції, чоловік зайшов у житловий будинок та застрелив охоронця на смерть, а також поранив 77-річну жінку, яка перебувала всередині будівлі та виймала пошту.