Під грифом "цілком таємно": нові подробиці про стан здоров'я путіна

Диктатору провели операцію ще у лютому 2022 року, після чого він знайшов у собі сили розв'язати повномасштабну війну
Під грифом "цілком таємно": нові подробиці про стан здоров'я путіна
Володимир Путін Фото: kremlin.ru
27 Травня 2022, 11:24
читать на русском

В середині травня російському диктатору владіміру путіну провели планову операцію. Але стало відомом, що перше хірургічне втручання було у лютому, напередодні широкомасштабного вторгнення РФ в Україну.

Про це повідомляє телеграм-канал Generall SVR.

Зазначається, що операція пов'язана із раком шлунку й лікарі наполягали на якнайшвидшому її проведенні.

Операція путлєра проводилася під грифом "цілком таємно" та була не одна вже. Роботу президента росії виконував секретар Ради безпеки РФ Микола Патрушев, а в інформаційному просторі розміщувалися заздалегідь записані зустрічі та звернення путіна, так звані "консерви".

Видання Mirror пише, що лікування путіна почалося до початку вторгнення в України, а перша операція йому була зроблена якраз у лютому 2022 року. Після він ухвалив рішення про війну.

Також багато експертів стверджують, що попри найінноваційнішу терапію здоров'я пуйла залишає бажати кращого. Передбачають що його життя закінчиться у якомусь центрі куди його помістять на лікування, і звідки він вже не повернеться.

Нагадаємо, що російський президент владімір путін підписав указ про спрощену видачу російських паспортів жителям тимчасово окупованих населених пунктів Херсонської та Запорізької областей.

Читайте також

1