Під Києвом молодик знущався з кота, а потім зламав ніс поліціянту - відео

Затриманому хуліганові загрожує до п`яти років тюрми
Під Києвом молодик знущався з кота, а потім зламав ніс поліціянту - відео
Кіт (Фото: pixabay)
8 Січня 2021, 14:00
читать на русском

У місті Васильків під Києвом п`яний молодик знущався з сусідського кота, а коли його доставили у поліційний відділок – зламав носа одному з поліціянтів.

Про це повідомили у ГУ Нацполіції Київської області.

На спецлінію поліції "102" зателефонувала жителька Василькова і повідомила, що невідомий чоловік напідпитку знущається з її домашнього улюбленця.

На місце події одразу прибув наряд реагування патрульної поліції. Порушником виявився 27-річний місцевий житель, який раніше притягувався до кримінальної відповідальності за крадіжки. Молодик поводив себе зухвало, нецензурно лаявся та кидався у бійку, а на зауваження поліціянтів не реагував.

Правоохоронці доправили чоловіка до місцевого відділу поліції для складання адміністративного протоколу. Там молодик раптово ударив головою в обличчя працівника поліції. Медики діагностували у потерпілого перелом кісток носа.

Читайте також

Порушника затримали у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Наразі він перебуває в ізоляторі тимчасового тримання.

Відкрите кримінальне провадження за ч. 2 ст. 345 (Погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає обмеження волі на строк до п'яти років або позбавлення волі на той самий строк.

Вирішується питання про оголошення підозри затриманому. Запобіжний захід йому обере суд.

Нагадаємо, днями у Львівській області  підлітки знімали на камеру, як вбивають собаку. Поліціянти вже встановили особи підлітків, причетних до жорстокого поводження з твариною на Бродівщині. Ними виявились 16-річний хлопець та 14-річна дівчина, мешканці Бродівського району. За цим фактом дізнавачі відкрили кримінальне провадження.

1