Під Одесою вертоліт бізнесмена зніс намети відпочивальників (відео)

Надзвичайна подія трапилася в курортному селищі Грибівка під Одесою
Під Одесою вертоліт бізнесмена зніс намети відпочивальників (відео)
Вертоліт, який зніс намети (Фото: Думская)
13 Липня 2021, 23:06
читать на русском

Вертоліт одеського бізнесмена повітряним потоком від гвинта зірвав кілька парасоль з пляжу, а вони пошкодили стоять поруч намети відпочивальників. Це сталося, коли вертоліт заходив на посадку біля приміського будинку бізнесмена.

Про подію пише місцеве видання "Думская".

Приїхали на відпочинок в кемпінг Грибівка. Розклали намети і тут над головами почав сідає на гору вертоліт UR-ICH. Від потоку вітру у наших сусідів намети зрівняло з землею, і хлопчика, який перебував в ній, вдарили кріплення. Зламало повністю намет. І тут відривається парасоля і з шаленою швидкістю летить в нашу сторону, пробиває намет і летить в мого сина і мене ... Слава Богу, нікого не зачепило, - розповіла потерпіла відпочивальниця.

Жінка зауважила, що не почула від пілота жодних вибачень. Однак, очевидці стверджують, що висновки льотчики все ж зробили і віднині заходять на посадку з іншого боку.

За інформацією Державного реєстру повітряних суден України, вертоліт Eurocopter EC155B1 з реєстраційним номером UR-ICH експлуатує ТОВ "Челендж Аеро Юкрейн", а належить він відомому одеському бізнесмену, засновнику і генеральному директору фармацевтичної компанії "Інтерхім" Анатолію Редеру.

Як стверджує "Думська", вертолітний майданчик у приватній будівлі в селищі Грибівка не сертифікований Державіаслужбою України, однак пілоти мали права на таку посадку.

Нагадаємо, днями одеські відпочивальники кілька годин купалися та засмагали біля накритого трупа.

Читайте також

1