Підозрюваний у вбивстві 7-річної Марійки Борисової наклав на себе руки

62-річний чоловік повісився у камері СІЗО
Підозрюваний у вбивстві 7-річної Марійки Борисової наклав на себе руки
Фото: Поліція Херсонської області
23 Квітня 2021, 15:42
читать на русском

62-річний підозрюваний у зґвалтуванні та вбивстві 7-річної Марійки Борисової з села Щасливе, Херсонської області повісився у камері харківського СІЗО сьогодні вночі, 23 квітня.

Про це повідомило ТСН.ua з посиланням на пресслужбу поліції Харківської області.

Деякі ЗМІ стверджують, що підозрюваний залишив передсмертну записку, але в поліції не змогли підтвердити або спростувати цю інформацію.

Наразі ми не розголошуємо таких даних. Те, що ми можемо підтвердити, це саме факт самогубства, - прокоментувала речниця поліції Херсонської області Тетяна Пшонь.

Як пише видання "Новий день", у передсмертній записці чоловік попросив вибачення у своєї доньки і наполягав на своїй невинності. Він нібито дочекався, поки його співкамерник засне і порвав на шматки постільну білизну. З неї зробив "мотузку", прив'язав до віконної решітки і повісився. Коли сусід прокинувся, чоловік вже був мертвим


Контекст. 7 березня у селі Щасливе Херсонської області зникла семирічна дівчинка. Її шукали поліціянти, кінологи, волонтери. 11 березня стало відомо, що зниклу дитину знайшли мертвою в сільськогосподарському приміщенні одного з домоволодінь. Поліціянти встановили, що смерть дитини була насильницькою.

Читайте також

14 березня поліція затримала підозрюваного у зґвалтуванні та убивстві семирічної Марійки з села Щасливе у Херсонській області. Чоловік мав отримати довічне позбавлення волі.

Всі дні підозрюваний відмовлявся давати свідчення, а 18 березня таки зізнався у своєму злочині. Він розповів, як тіло мертвої 7-річної дівчинки засунув у мішок та зав’язав його якимось шнуром і поясом.