Пішов на таран і отримав кулю: У Києві патрульні затримали порушника ПДР пострілом в голову - відео

Порушника прооперували, вийнявши з голови гумову кулю
Пішов на таран і отримав кулю: У Києві патрульні затримали порушника ПДР пострілом в голову - відео
Водію прострелили голову (Фото: Київ оперативний)
23 Грудня 2020, 09:56
читать на русском

У ніч на 23 грудня в Оболонському районі Києва патрульні, затримуючи порушника ПДР, застосували табельну зброю і поранили водія в голову.

Про це повідомили в патрульній поліції Києва та телеграм-каналі Київ оперативний.

Близько опівночі, патрулюючи в Оболонському районі столиці, на площі Шевченка, патрульні оформляли адмінматеріали на п`яного водія та зупиняли автівки для залучення свідків під час процедури оформлення.

У цей час мимо проїжджав автомобіль Hyundai. Водій проігнорував вимогу про зупинку та, додавши швидкості, поїхав.

Інспектори відреагували на порушення та, увімкнувши сині та червоні проблискові маячки, подали сигнал про зупинку. Але водій транспортного засобу не відреагував на вимоги патрульних, набрав швидкості й продовжив рух.

Під час руху водій проїжджав перехрестя на заборонний сигнал світлофора, протаранив інше авто та продовжував ігнорувати законні вимоги про зупинку патрульних, що рухалися за ним.

У радіоефірі інші екіпажі патрульної поліції отримали орієнтування щодо авта.

На проспекті Правди один з екіпажів патрульних заблокував рух Hyundai, однак це водія не зупинило – він намагався наїхати на поліціянта та в’їхав у службовий автомобіль Toyota Prius.

Поліціянт, своєю чергою, застосував табельну зброю для зупинки авта та кілька разів вистрелив у напрямку Hyundai, після чого водій зупинився. Поліціянти підбігли до водія та виявили, що той поранений у голову.

Також у салоні авто, попередньо, був пристрій для відстрілу гумових куль. Затвор був відведений у крайнє заднє положення.

Патрульні негайно розпочали надання домедичної допомоги та викликали швидку. Водій Hyundai шпиталізований до лікарні та прооперований. З його голови лікарі дістали гумову кулю від "травматичного пістолета"

Також під час огляду його речей знайшли пакетик із білим порошком, схожим на наркотики.

Обставини події встановлює слідчо-оперативна група.

Читайте також

Нагадаємо, 20 грудня у Хмельницькій області в результаті дорожньо-транспортної пригоди отримали травми різного ступеня важкості двоє дорослих та двоє дітей.