Поблизу Світлодарська снайпер поранив українського захисника

Поранений знаходиться у лікувальному закладі
Важливо
Поблизу Світлодарська снайпер поранив українського захисника
Військовий у зоні ООС на Донбасі Фото: сторінка Міноборони у Фейсбук
4 Грудня 2020, 12:49
читать на русском

Через ворожий постріл снайпера у Донецькій області поранено українського військовослужбовця. Про це повідомляє Українська делегація для участі у Тристоронній контактній групі на своїй сторінці у Facebook.

Сьогодні, о 10:46 у районі населеного пункту Луганське (Світлодарськ) внаслідок вогню снайпера отримав поранення один український військовослужбовець. Наразі він знаходиться у лікувальному закладі, його стан стабільний, - йдеться у повідомленні.


У штабі Операції об'єднаних сил повідомили, що від початку поточної доби російсько-окупаційні війська один раз порушили домовленості, досягнуті 22 липня 2020 року та використали заборонене важке озброєння (артилерійські системи 122-го калібру та 120-ти мм міномети), обстрілюючи наші позиції поблизу населеного пункту Водяне.

Читайте також

Вогневі дії противника не несли загрози нашим оборонцям, тому українські підрозділи вогонь у відповідь не відкривали, - зазначають в ООС.

Про застосування збройними формуваннями Російської Федерації заборонених зразків важкого озброєння було повідомлено представників ОБСЄ через Українську сторону Спільного центру контролю та координації питань припинення вогню та стабілізації лінії розмежування сторін.

Нагадаємо, 30 листопада у районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ", неподалік Луганського, українські воїни збили ворожий безпілотник (БПЛА) типу "Гранат", який входить до комплексу забезпечення дій артилерії "Наводчик 2".