Під Москвою зарізали сина і тещу легенди російського року Стаса Наміна

У вбивстві підозрюють зведеного брата вбитого
Під Москвою зарізали сина і тещу легенди російського року Стаса Наміна
19 Жовтня 2023, 10:34
читать на русском

Сина та тещу легендарного музиканта Стаса Наміна, фронтмена гурту "Квіти" та засновника гурту "Парк Горького", зарізали у власному котеджі в Підмосков'ї. Підозрюваного затримали гарячими слідами. Ним є зведений брат убитого 30-річного Артема Мікояна – 39-річний Роман Мікоян.

Про це повідомляють у четвер, 19 жовтня, російські Telegram-канали та ЗМІ.

Тіла 85-річної Поліни Ткаченка та сина Наміна виявили на дачі у селі Крюково Істринського району. Жінку було вбито ударом ножем у груди, у сина музиканта - колото-різані рани по всьому тілу.

Слідів боротьби у будинку не було, затриманого підозрюваного наразі допитують. Слідчі Слідкому по Московській області проводять обшуки. За попередніми даними, подвійне вбивство сталося напередодні близько 21:00.

Причиною вбивства родичів Намін у Підмосков'ї, за інформацією Telegram-каналів, могли стати майнові суперечки. Попередньо слідство встановило, що спочатку Роман Мікоян ударив по голові Ткаченка, а потім уже на вулиці напав із ножем на брата Артема.

Вбитий Артем Мікоян - художник та кінематографіст, син Стаса Наміна та правнук Анастаса Мікояна, одного з найвпливовіших радянських державних діячів. Народився у 1993 році, навчався у Москві та Нью-Йоркському університеті на кінематографіста. Він добре малював, його виставки проходили у музеях та галереях Росії, а також за кордоном. Артем Мікоян став наймолодшим автором, представленим у каталозі "Абстракція в Росії. XX століття".

Сам Стас Намін одружився чотири рази. У середині 70-х років – на Ганні Ісаєвій, яка народила йому дочку Марію. Другою дружиною рокера стала співачка Людмила Сенчина, третьою – жінка на ім'я Галина, мати Артема. Також Намін усиновив сина Галини від попередніх стосунків – Романа. Третій шлюб музиканта розпався 2015 року.

Зараз музикант одружений вчетверте на Ніні. 2016 року у нього народився другий син, якого назвали Анастасом.

Нагадаємо. 17 жовтня помер шоумен і колишній КВК-щик Сергій Сивохо.

1