Помер КВН-щик та скандальний ексрадник секретаря РНБО Сергій Сивохо

Про смерть шоумена повідомила прибічниця "ДНР" Анна Ревякіна
Помер КВН-щик та скандальний ексрадник секретаря РНБО Сергій Сивохо
Сергій Сивохо
17 Жовтня 2023, 10:26
читать на русском

Сьогодні стало відомо про смерть українського шоумена, актора й ексрадника секретаря РНБО Сергія Сивохо, який у 2020 році відзначився скандальною презентацією Національної платформи примирення і єдності та заявою про те, що на Донбасі триває внутрішньоукраїнський конфлікт.

Зазначається, що про смерть Сивохо повідомила поетеса, викладачка Донецького національного університету й прибічниця "ДНР" Анна Ревякіна.

Спочатку пропагандистка Анна Ревякіна заявила, що помер Сивохо в окупованому Донецьку, але згодом з'явилося спростування. Потім вона стверджувала, що стан шоумена важкий і рідним порадили "почати прощатися з ним".

 Водночас російські ЗМІ активно поширювали інформацію про смерть зірки КВК на 55-му році життя.

Не можуть росіяни визначитися із місцем смерті теледіяча. Одні запевняють, що Сергій Сивохо помер у Донецьку, а інші пишуть, що в Києві. 

Зрештою, смерть артиста підтвердила його пресслужба. Це сталося сьогодні о 6 годині ранку

Нагадаємо, у 2020 році Сергій Сивохо відзначився скандальною презентацією Національної платформи примирення і єдності. Він також заявив, що на Донбасі триває внутрішньоукраїнський конфлікт, в якому Росія не бере безпосередньої участі, а лише підтримує одного із учасників цього конфлікту.

Після цього Національний корпус направив до Служби безпеки України заяву щодо державної зради з боку колишнього шоумена й радника секретаря РНБО Сергія Сивоха.  У Нацкорпусі поінформували, що приводом для звернення стала спроба презентації Сивохом у Києві так званої "платформи примирення" з прокремлівськими сепаратистами Донбасу.