Погода в Україні: дощ із мокрим снігом та до +6°

На дорогах місцями ожеледиця, а в деяких областях ще й туман
Погода в Україні: дощ із мокрим снігом та до +6°
Дощ (фото: Pexels)
15 Грудня 2020, 09:32
читать на русском

У вівторок українцям варто очікувати на дощ із мокрим снігом у східних, північно-східних та у центральних областях, температура вночі та вдень від -3° до +6°.

Про це повідомив Український гідрометеорологічний центр.

Зазначається, що у східних, північно-східних та місцями центральних областях очікується дощ із мокрим снігом, в інших регіонах без істотних опадів. На дорогах в Україні місцями ожеледиця, а у західних областях вночі та вранці туман.

Вітер змінних напрямків, 3-8 м/с. Температура вночі та вдень від -3° до +2° , вдень на крайньому півдні та заході 1-6° тепла, - йдеться у повідомленні.

У Києві та області 15 грудня без істотних опадів. На дорогах місцями ожеледиця. Вітер змінних напрямків, 3-8 м/с. У столиці температура протягом доби близько 0°, на Київщині вночі та вдень від -3° до +2°.

Читайте також

Від 16 грудня опади в Україні не очікуються, лише у східних областях можливий сніг. На дорогах місцями ожеледиця. Температура вночі 0-5° морозу, вдень від -3° до +2° , на заході країни до +5°.

19 грудня у Чернігівській та Сумській областях може бути невеликий сніг.  Температура вночі 0-5° морозу, на Закарпатті, в Одеській області вдень в Україні від -3° до +3° тепла, у південно-західних областях 2-7° тепла.

Нагадаємо, що у Державній службі з надзвичайних ситуацій України попередили, що погодні умови можуть призвести до порушення руху транспорту на окремих ділянках доріг і вулиць.

У Службі порятунку звернулися до водіїв із закликом дотримуватися правил безпечного кермування, щоб уникнути трагічних подій на автошляхах.