Пограбування, вбивство та підпал: прокуратура засудила чоловіка на Буковині

Подія сталася 12 серпня 2020 року
Пограбування, вбивство та підпал: прокуратура засудила чоловіка на Буковині
Арешт Фото: Kindel Media з Pexels
7 Червня 2022, 20:10
читать на русском

На Буковині прокуратура засудила 37-річного чоловіка до 14 років позбавлення волі за пограбування і вбивство знайомого та підпал будинку з трупом.

Про це повідомили у пресслужбі Чернівецької обласної прокуратури.

Чернівецька окружна прокуратура підтримала обвинувачення стосовно 37-річного жителя Вижницького району, який вчинив умисне вбивство з корисливих мотивів, розбійний напад, викрав офіційні документи потерпілого та умисно знищив його майно (п. 6 ч. 2 ст. 115, ч. 4 ст. 187, ч. ч. 1, 3 ст. 357,  ч. 2 ст. 15, ч. 2 ст. 194 КК України). Громадянина засуджено до 14 років позбавлення волі з конфіскацією майна, окрім житла, - йшлося в повідомленні.

Зазначили, що 12 серпня 2020 року чоловік жорстоко побив 56-річного знайомого, у якого розпивав алкогольні напої. Після цього зловмисник пограбував господаря та підпалив його будинок, аби приховати сліди злочину.

За результатами судово-медичної експертизи смерть власника квартири  настала внаслідок травматичної асфіксії, коли  через множинні переломи ребер руйнується каркас грудної клітини та порушується вентиляція легень, - додали в повідомленні.

Нагадаємо, в Києві правоохоронці затримали ймовірного підозрюваного, котрий вбив родичів та підпалив квартиру.

Читайте також

1