Погрожував касиру пістолетом: озброєний чоловік напав на магазин на Київщині

П'яний нападник вкрав продукти та втік
Погрожував касиру пістолетом: озброєний чоловік напав на магазин на Київщині
23 Жовтня 2021, 18:17
читать на русском

У Київській області озброєний чоловік напав на магазин. Він погрожував касиру пістолетом, а у водія вантажівки стріляв. Його затримали.

Про це повідомила пресслужба поліції Києва.

Зазначається, що 23 жовтня опівдні до поліції Бориспільщини звернувся 31-річний місцевий житель та повідомив, що до магазину зайшов невідомий чоловік та погрожуючи касиру пістолетом, вкрав продукти та втік.

Також до поліції звернувся 33-річний водій вантажівки Isuzu та розповів, що невідомий чоловік розбив бокове скло вказаного автомобіля та декілька разів вистрілив у його бік.

На місце події виїхали правоохоронці, які встановили прикмети озброєного правопорушника. За менш ніж годину поліціянти затримали чоловіка. Ним виявився 30-річний житель села Глибоке Бориспільського району, який був в стані алкогольного сп'яніння.

З’ясувалось, що спочатку правопорушник погрожував зброєю у магазині касиру, а після того здійснив постріли з неї у бік водія. Зброю вилучено. Ніхто з людей не постраждав, - йдеться у повідомленні.

Під час медичного освідування встановлено, що чоловік перебував у стані алкогольного сп’яніння.

За цим фактом відкрито кримінальні провадження за ч. 1 ст. 187 (Розбій) та ч. 4 ст. 296 (Хуліганство) Кримінального кодексу України. Правопорушнику загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до семи років.

Нагадаємо, що у Софіївській Борщагівці під Києвом вранці 12 жовтня чоловік у камуфляжі обстріляв автівку з сім'єю.

Читайте також

1