Поліція почала перевірку на "Буковелі" (відео)

Через недотримання керівництвом і приїжджими норм карантину в "червоній зоні", поліція нарешті взялася за "Буковель"
Головне
Поліція почала перевірку на "Буковелі" (відео)
Поліція перевіряє Буковель (скріншот відео)
12 Березня 2021, 20:53
читать на русском

На гірськолижному курорті "Буковель" в Івано-Франківській області розпочалася перевірка дотримання карантинних норм у "червоній зоні".

Про це повідомляють телеграм-канали.

За словами відпочивальників, через слідчі дії працює тільки кілька підіймачів і вони їздять порожні, а туристи можуть поки користуватися тільки одним з них – решту заблокували правоохоронці. Каси не працюють, а за порушення карантину поліція виписує штрафи.

У поліції повідомляють, що отримано багато скарг через порушення карантинних вимог на курорті. Обласна комісія з питань ТЕБ та НС обговорює можливість закриття курорту. Ймовірно, що з 13 березня роботу повністю припинять всі підіймачі.


Контекст. Раніше менеджмент "Буковелю"заявив, що під час введення жорстких карантинних обмежень з 26 лютого до 12 березня курорт "Буковель" працюватиме, проте з деякими обмеженнями. Пізніше про те, що "Буковель" працюватиме, заявив глава уряду Денис Шмигаль (досьє Дениса Шмигаля). Нині в Івано-Франківській області продовжили термін дії "червоної зони" карантину.

Учора, 11 березня, підприємці Івано-Франківської області провели попереджувальне блокування курорту “Буковель” і вимагали його закрити на карантин.

1