Поліція розглядає дві версії смерті голови Білоруського Дому у Києві

Тривають слідчі дії
Важливо
Поліція розглядає дві версії смерті голови Білоруського Дому у Києві
Віталій Шишов Фото: https://www.instagram.com/vvshishov/
3 Серпня 2021, 17:14
читать на русском

Поліція розглядає дві версії смерті голови Білоруського дому в Україні Віталія Шишова - самогубство або навмисне вбивство.

Про це повідомляє голова Національної поліції України Ігор Клименко на брифінгу.

Слідчими перевіряються можливі версії вчинення злочину, зокрема - вчинення самогубства або скоєння умисного вбивства з імітуванням самогубства. Ми не відкидаємо, що під час розслідування будуть і інші версії. Все це можемо дізнатися відповідно після опитування свідків, після аналізу відеокамер, проведення слідчих експериментів та ряду експертиз: судово-медичної, гістологічної, трасологічної, медико-криміналістичної та молекулярно-генетичної, - сказав він.

За його словами, тілесні ушкодження на тілі загиблого – садна на обличчі та коліні – як зазначають експерти, характерні для разового падіння. Досудове розслідування триває.

Нагадаємо, що Шишова знайшли повішеним сьогодні в одному з київських парків, неподалік від місця його проживання. Крім цього, за Віталієм велося стеження. Про факти були відповідні повідомлення поліції. Також не раз попереджали як місцеві джерела, так і свої люди в РБ про всілякі провокації аж до викрадення та ліквідації.

1