Політолог розповів, які відбудуться зміни у "Слуги народу" після відходу Корнієнка

Ексклюзив
Він вважає, що зміни неодмінно будуть у фракції
Ексклюзив
10 Листопада, 12:52

Як тільки Олександр Корнієнко складе повноваження голови партії "Слуга народу", підходи до публічного позиціювання політичної сили неодмінно будуть: чим ближче до виборів, тим більше змін.

Про це розповів політолог Микола Спірідонов у коментарі Парламент.UA.

З точки зору ідеології партія дуже "коливалась": вони оголошували, що вони центристи, потім, що лібертаріанці, а ближче до виборів, швидше за все похиляться "вліво" - в сторону популізму, адже знадобиться підтримка соціально незахищених верств населення. Офіційно про хитання "уліво" вони не оголосять, але будуть орієнтуватись на голоси саме соціально незахищеного прошарку українців, - пояснив він.

Крім того, цікавою буде зміна керівників місцевих ланок партії, яка також неодмінно відбуватиметься після зміни голови "Слуги Народу". Саме керівники на місцях працюють з населенням, а відтак саме на них покладатиметься найбільший пласт роботи з виборцями.

Нагадаємо, 8 листопада Олександр Корнієнко вирішив скласти повноваження голови політичної партії "Слуга Народу". Речниця партії повідомила, що найближчим часом партія проведе з'їзд та обере нового лідера, або лідерку.

Читайте також