Політтехнолог розповів, як нардеп Железняк хотів подарувати елітний алкоголь Наталії Мосейчук

Після ефіру нардеп Железняк "прокрався до Мосейчук з пакетиком" та намагався подарувати пляшку з алкоголем нібито на Новий рік
Політтехнолог розповів, як нардеп Железняк хотів подарувати елітний алкоголь Наталії Мосейчук
Ярослав Железняк
28 Вересня 2023, 20:49
читать на русском

Народний депутат Ярослав Железняк намагався "подарувати" журналістці Наталії Мосейчук пляшку елітного алкоголю після одного з випусків програми "Право на владу" за місяць до повномасштабного вторгнення.

Про це пригадав політтехнолог Володимир Петров в ефірі на каналі журналіста Романа Скрипіна.

За словами Петрова, Железняк після ефіру "прокрався до Мосейчук з пакетиком" та намагався подарувати пляшку з алкоголем нібито на Новий рік. Натомість Мосейчук не сподобалися такі дії нардепа, і вона почала його "проганяти разом з подарунком".

"Я бачив певну ситуацію, як нардеп Железняк із пакетиком елітного алкоголю прокрався до вас і я чув, як він говорив: "Пані Наталю, це від мене, тут Новий рік". Він пхав цю пляшку з елітним алкоголем, а ви (звернувся Петров до Мосейчук) його проганяли", – пригадав Петров.

Мосейчук підтвердила інформацію про те, що Железняк намагався зробити подарунок, проте вона так і не взяла пляшку з елітним алкоголем. Як повідомила журналістка, вона вже давно не вживає алкоголь.

Нагадаємо, нардеп від "Голосу" Ярослав Железняк став батьком. Хлопчика назвали Іваном. Мамою новонародженого є нардепка від "Слуги народу" Ольга Коваль.