Полтавські рятувальники витягли собаку, який провалився під кригу

Рятувальники дісталися до собаки на човні
Полтавські рятувальники витягли собаку, який провалився під кригу
Фото: сторінка МВС у Фейсбуці
12 Січня 2021, 06:41
читать на русском

У Полтаві на тонку кригу річки Ворскла вийшов пес і провалився під лід.

Про випадок бійцям Державної служби з надзвичайних ситуацій повідомив небайдужий свідок.


Коли рятувальники прибули на порятунок, бідолашна тварина з останніх сил боролася за своє життя.

На човні рятувальники дісталися до собаки, витягли його з крижаної води та доправили до берега. Після цього постраждалого чотирилапого передали рятувальній станції, аби той зігрівся та відновив сили, - розповіли у Службі порятунку.

Читайте також

А 10 січня рятувальникам довелося витягати з води чоловіка. Участь у рятувальних роботах брали шість осіб особового складу та одна одиниця техніки.

До Служби порятунку надійшло повідомлення про те, що в заводі "Нова Пристань" річки Сула у с. Засулля Лубенського району під лід провалилась людина і тоне. На місце виклику було направлено відділення 18-ї Державної пожежно-рятувальної частини. Працівники ДСНС за допомогою рятувального кола та мотузки врятували чоловіка, 1958 р.н, - розповіли у ДСНС.

Потерпілого передано медичним працівникам.

Нагадаємо, що у Дніпропетровській області рятувальникам довелося знімати з дерева дитину. 12-річний хлопець поліз на дерево за котом і не зміг злізти. Подія трапилася у місті Покров.

Нещодавно у Кам'янському Дніпропетровської області надзвичайники врятували собаку, який впав у глибоку яму та не міг вибратись. Один зі співробітників ДСНС за допомогою драбини спустився у яму, а за допомогою рятувальної мотузки врятували собаку з пастки. Після порятунку життю та здоров'ю тварини нічого більше не загрожувало.

1