Помер легендарний американський ведучий Ларрі Кінг

Останнім часом у нього були серйозні проблеми зі здоров'ям
Важливо
Помер легендарний американський ведучий Ларрі Кінг
Ларрі Кінг (фото: з відкритих джерел)
23 Січня 2021, 18:04
читать на русском

У суботу, 23 січня, відомий американський телеведучий і журналіст Ларрі Кінг помер у віці 87 років через ускладнення коронавірусу.

Трагічна звістка з'явилася на його сторінці Twitter.

З глибоким сумом Ora Media оголошує про смерть Ларрі Кінга - нашого співзасновника, ведучого і друга. Він пішов цього ранку у віці 87 років в медичному центрі Cedar Sinai в Лос-Анджелесі, - йдеться в повідомленні.

Зазначається, що останнім часом у нього почали виникали серйозні проблеми зі здоров'ям. У 2019-му він переніс інфаркт, у 2017 році пройшов курс лікування від раку легенів, а потім у нього діагностували діабет.

Три тижні тому Ларрі госпіталізували до лікарні з коронавірусом. Його стан  почав сильно погіршуватись після того, як минулого року він поховав двох своїх дітей: 65-річного Енді та 52-річну Чайю, які померли з різницею в кілька тижнів.

Читайте також

Поки не відомо, коли ховатимуть ведучого, проте 10 років тому в одному ефірі Ларрі заявив про плани заморозити своє тіло після смерті за допомогою кріоніки.

Нагадаємо, що його телепрограма "Larry King Live" — одна з найбільш популярних та довготривалих програм на каналі CNN, яка виходила з 1985 по 2010 рік.

Кінг інтерв'ював з президентами США, Росії, а також із безліччю іншими знаменитостями.

1