Помічницю колаборанта Стремоусова затримали в Івано-Франківську - СБУ

Поплічницю прокремлівського пропагандиста засуджено до п'яти років тюрми
Помічницю колаборанта Стремоусова затримали в Івано-Франківську - СБУ
СБУ, Служба безпеки України / Фото: facebook.com/SecurSerUkraine
16 Липня 2022, 17:25
читать на русском

Помічницю керівника окупаційної адміністрації Херсону Кирила Стремоусова, яка закликала відновити срср, затримали в Івано-Франківську. Вона отримала п'ять років в'язниці.

Про це повідомила пресслужба Служби безпеки України.

До 5 років ув’язнення засуджено поплічницю прокремлівського пропагандиста Кирила Стремоусова, який входить до керівного складу окупаційної адміністрації Херсону, - йдеться у повідомленні.

Крім цього, у Черкаській області СБУ викрила місцеву жительку, яка поширювала ворожу агітацію через заборонену в Україні російську соцмережу "Однокласнікі".

Ще одного поплічника агресорів оголошено у розшук. Ним виявися мешканець обласного центру, який публічно закликав людей приєднуватися до лав окупаційних угруповань.

У Сумській області кіберфахівці СБУ ліквідували схему розкрадання грошей, зібраних для ЗСУ. Організатор оборудки привласнював одержані від громадян гроші через мобільні банківські додатки.

В СБУ наголосили, що від початку повномасштабного вторгнення рф, Служба безпеки розслідує понад 300 кримінальних проваджень за фактами виправдання російської агресії проти України та популяризації окупаційних угруповань.

Нагадаємо, що російські орки та колаборанти залишили будівлю Херсонської ОДА.

Читайте також

1