Буданов підтвердив, що автомобіль колаборанта Ковальова підірвали на Херсонщині

Невідомо, у якому стані перебуває нардеп-зрадник
Буданов підтвердив, що автомобіль колаборанта Ковальова підірвали на Херсонщині
Олексій Ковальов Фото: https://www.facebook.com/profile.php?id=100021784270277
22 Червня 2022, 21:49
читать на русском

Начальник Головного управління розвідки Міноборони України Кирило Буданов підтвердив, що автомобіль народного депутата Олексія Ковальова на Херсонщині був підірваний.

Спершу про замах на нардепа-зрадника повідомили ЗМІ та ексагент НАБУ Олександр Шевченко.

За словами Шевченка, у місті Гола Пристань були знищено нардепа-зрадника Ковальова, який залишився у Херсоні і розповідав, що "россия тут навсегда".

Я можу підтвердити, що була здійснена певна дія. Автомобіль точно підірвано. В якому стані перебуває цей колаборант та зрадник, ми з'ясовуємо, - розповів Буданов в етері національного телемарафону.

Нагадаємо, раніше народний депутат від "Слуги народу" у Фейсбуці повідомив, що під час війни перебуває з сім'єю у Голій Пристані, яка перебуває під контролем російських військ. У соцмережі депутат публікує фото та розповідає, як він допомагає місцевим мешканцям.

Ковальов написав також, що його "відвідали" російські військові та проводили обшук, однак заперечив співпрацю з окупантами.

Також депутат заперечує "зраду" та "колабораціонізм". Він запевнив, що продовжує "виконувати обов'язки народного депутата".

19 квітня депутати з фракції "Слуга народу" у Верховній Раді заявили, що готові призупинити членство в ній народного депутата Олексія Ковальова.

3 травня фракція "Слуга народу" у Верховній Раді виключила за свого складу народного депутата Олексія Ковальова, якого звинуватили у співпраці з окупантами.

8 червня депутат у себе в соцмережі написав про любов до росії і що Херсонська область увійде до складу рф. Після цього допису нардепа фракція "Слуга народу" заявила, що їхній колишній колега став колаборантом агресора. Тому в СН вирішили звернутися до ВР з закликом позбавити Ковальова мандату народного депутата та звернутися до Генпрокуратури та СБУ із закликом якнайшвидше передати справу Ковальова до суду.

На початку червня Державне бюро розслідувань (ДБР) порушило кримінальне провадження щодо народного депутата України Олексія Ковальова, який почав працювати на окупантів у Херсонській області.

Читайте також

1