Депутата-колаборанта Ковальова виключили з фракції "Слуга народу"

Нардеп залишився на Херсонщині, попри окупацію рашистами
Депутата-колаборанта Ковальова виключили з фракції "Слуга народу"
Олексій Ковальов Фото: facebook.com/profile.php?id=100063985545703
3 Травня 2022, 15:07
читать на русском

Фракції "Слуга народу" у Верховній Раді виключила за свого складу народного депутата Олексія Ковальова, якого звинуватили у співпраці з окупантами в Херсонській області.

Про це повідомив народний депутат Олексій Гончаренко за підсумками засідання Верховної Ради:

"Слуга народу" виключила зі складу фракції народного депутата Ковальова. Того самого, який залишився на окупованій Херсонщині, тому що, з його слів, "в нього там бізнес". Абсолютно правильне рішення, єдино можливе. Широкому загалу він став відомий, коли минулого року придбав "4 канал", - написав він (досьє Гончаренка).

Нагадаємо, раніше народний депутат від "Слуги народу" у Фейсбуці повідомив, що перебуває з сім'єю у Голій Пристані, яка перебуває під контролем російських військ. У соцмережі депутат публікує фото та розповідає, як він допомагає місцевим мешканцям.

Ковальов написав також, що його "відвідали" російські військові та проводили обшук, однак заперечив співпрацю з окупантами.

Також депутат заперечує "зраду" та "колабораціонізм". Він запевнив, що продовжує "виконувати обов'язки народного депутата".

19 квітня депутати з фракції "Слуга народу" у Верховній Раді заявили, що готові призупинити членство в ній народного депутата Олексія Ковальова.

Читайте також

1