Понад чотири тисячі підприємців відновили роботу у Києві

У столиці також починають відкриватися ТРЦ
Понад чотири тисячі підприємців відновили роботу у Києві
Робота (фото: Pexels)
30 Травня 2022, 11:30
читать на русском

Уже понад 4 000 представників малого та середнього бізнесу відновили роботу в Києві.

Як повідомили в КМДА, підприємці почали працювати в усіх районах міста.

Заступник міського голови – секретар Київської міської ради Володимир Бондаренко зазначив, що "депутатський корпус Київської міської ради приймає ряд заходів задля стабілізації роботи бізнесу та збереження заробітних плат працівників".

Він зазначив, що у столиці працюють продуктові магазини, підприємства ринкової мережі, кав’ярні, пекарні, студії краси та манікюру, СТО, ремонтні майстерні одягу та взуття, веломайстерні, магазини одягу, пункти обслуговування гаджетів та ноутбуків, хімчистки, автомагазини та автомийки, а також деякі ТРЦ.

З кожним днем все більше суб’єктів господарювання відновлюють свою діяльність у всіх районах міста, оскільки є попит на їх послуги та товари. Вже понад два мільйони киян повернулись у свої оселі, тому міська влада закликає підприємців налагоджувати звичний графік роботи. У цей складний воєнний час Київська міська рада спільно з відповідальним бізнесом підтримує життєдіяльність української столиці задля стимулювання економіки, – зазначив Бондаренко.

Він додав, що переглянути інформацію про підприємства, які відновили роботу, можна в додатку "Київ Цифровий" на мапі працюючого бізнесу.

Нагадаємо, жителям Києва рекомендують ще не повертатися до столиці, адже ще залишається ймовірність ворожих обстрілів.

Читайте також

1