Поплавський вручив студентські квитки на факультет TikTok - фото

З 18 жовтня у студентів факультету почнуться перші заняття
Поплавський вручив студентські квитки на факультет TikTok - фото
Посвята студентів на факультеті TikTok Фото: https://www.facebook.com/universityKuk/
12 Жовтня 2021, 23:09
читать на русском

У Київському університеті культурі (КУК), в якому відкрився перший в Україні факультет TikTok, відбулась урочиста посвята у студенти.

Про це повідомив ректор вузу Михайло Поплавський на своїй сторінці в Інстаграмі.

Квитки студентам вручав ректор Поплавський, відомі українські блогери та засновник першого українського TikTok-дому (Top Team House) Кирило Кудрявцев.

Факультет TikTok - це ваш шлях до успіху. TikTok - це емоційний медіабізнес, інформаційний феномен, який сьогодні в тренді. Якщо ви будете в соціальних мережах амбітними, унікальними, реалізуєте цю унікальність по максимуму, майбутнє за вами. ТікТок сьогодні відкриває нові можливості і дає шанс, - відзначив Поплавський.

Він повідомив, що з 18 жовтня у студентів факультету почнуться перші заняття - вони вивчатимуть піар та журналістику, інформаційну політику і кібербезпеку, діджитал-маркетинг, продюсування, маркетинг в соціальних мережах (SMM) та інфлюенс-маркетинг, продакшн, копірайтинг, іміджелогію, блогерство, режисуру, акторську майстерність, графічний та моушн-дизайн, оперативний відеомонтаж, операторську майстерність, звукорежисуру, хореографію тощо.

Нагадаємо, у вересні 2021 року вперше у світі в Київському університеті культури відкрили факультет TikTok. Ректор університету Михайло Поплавський переконаний, що майбутнє за соцмережами та трендами. Він пообіцяв студентам безплатне навчання.

Читайте також

1