Пора у відставку: нардепка від "Єдиної росії" привітала путіна з днем народження і побажала йому "бути як Єльцин"

Сьогодні, 7 жовтня, путіну виповнюється 71 рік
Пора у відставку: нардепка від "Єдиної росії" привітала путіна з днем народження і побажала йому "бути як Єльцин"
володимир путін, Фото: AFP
7 Жовтня 2023, 10:14
читать на русском

Депутат Держдуми 4-го і 5-го скликання від партії "Єдина Росія" Ліана Пепеляєва у своєму привітанні Володимиру Путіну з днем народження побажала йому бути сильним і наслідувати приклад Бориса Єльцина.

На своєму сайті ексдепутат привітала Президента Російської Федерації та побажала міцного здоров'я, ясного розуму, успіхів у захисті національних інтересів Росії, миру та безпеки, а також переосмислити життя та прийняти правильне рішення для успішного майбутнього Росії, поставивши за приклад першого президента Російської Федерації.

"У день народження ми переосмислюємо життєвий шлях та плани на майбутнє. Борис Миколайович зміг зробити важкий собі, але правильний для величі Росії крок. Ми віримо та сподіваємося на Вас. Впевненості Вам, а всьому народу Росії миру та процвітання".

31 грудня 1999 року Борис Єльцин оголосив про відставку з посади президента Росії, але який саме має зробити крок Володимир Путін Пепеляєва не уточнила, наголосивши, що його ім'я вже увійшло в історію.

Нагадаємо, російський диктатор Володимир Путін у листопаді 2023 року може оголосити про намір балотуватися на новий президентський строк у 2024 році. Це відбудеться під час "виставки його досягнень", тим часом Кремль уже формує список довірених осіб.

Як відомо, Володимир Путін перебуває при владі в Росії з 2000 року. Він двічі обирався президентом у 2000 та 2004 роках, а у 2008 році його змінив Дмитро Медведєв, а Путін став главою уряду.

У 2012 і 2018 році Путін був ще двічі "обраний" президентом. Влітку 2020 року в Росії було ухвалено поправки до Конституції, які дозволять Путіну знову двічі балотуватися на пост глави держави та залишатися при владі до 2036 року.

Читайте також

1