Поранено понад 40 людей: орки обстріляли Миколаївщину

Дітей серед постраждалих немає
Поранено понад 40 людей: орки обстріляли Миколаївщину
Війна в Україні / Фото: t.me/V_Zelenskiy_official

За минулу добу, 19 липня, орки обстріляли населені пункти Баштанського і Миколаївського районів, у результаті чого поранення отримали 43 людини.

Про це повідомила голова обласної ради Ганна Замазєєва в Telegram.

Під обстріли потрапили населені пункти Баштанського і Миколаївського районів. Прильоти зафіксовані у Баштанській, Шевченківській, Галіцинівській, Широківській та Березнегуватській громадах - у тому числі і саме смт. Березнегувате. Пошкоджено безліч житлових будинків та зафіксовано загоряння полів з зерновими. Є постраждалі - мінімум двох людей врятовано з-під завалів, - сказала Ганна Замазєєва.

За її словами, за минулу добу було поранено 43 людей у Миколаївській області. Дітей серед постраждалих немає. Усіх постраждалих госпіталізували до лікарні.

Загалом, станом на сьогоднішній ранок, в миколаївських лікарнях знаходиться 329 громадян, що постраждали від атак окупантів на Миколаївщину. Ще 86 постраждалих отримали допомогу амбулаторно, - додала вона.

Нагадаємо, сьогодні вранці, 20 липня, російські орки завдали ракетних ударів по Салтівському районі Харкова, в результаті чого загинуло три людини, зокрема хлопчик 13 років, жінка та чоловік. Ще поранення отримала 72-річна жінка.

Читайте також