Поширення COVID-19 на окупованій Луганщині: КПВВ “Станиця Луганська” з 15 жовтня тимчасово не пропускатиме людей

Як виняток, за наявності документально підтверджених життєво важливих підстав соціально-гуманітарного характеру, Командувачем ОС може бути прийняте окреме рішення щодо пропуску осіб у зазначеному контрольному пункті
Поширення COVID-19 на окупованій Луганщині: КПВВ “Станиця Луганська” з 15 жовтня тимчасово не пропускатиме людей
Тест на коронавірус (фото: Pexels)

З 15 жовтня тимчасово припиняється пропуск осіб через КПВВ “Станиця Луганська” через поширення коронавірусної інфекції COVID-19 на тимчасово окупованій території Луганщини.

Про це йдеться у повідомленні Державної прикордонної служби.

Зазначається, що з метою недопущення поширення гострої респіраторної хвороби COVID-19, збереження життя та здоров’я громадян, за наказом Командувача об’єднаних сил, в контрольному пункті в’їзду-виїзду “Станиця Луганська” у період з 15 жовтня до 31 жовтня пропуск осіб через лінію розмежування тимчасово припиняється.

Як виняток, за наявності документально підтверджених життєво важливих підстав соціально-гуманітарного характеру, Командувачем ОС може бути прийняте окреме рішення щодо пропуску осіб у зазначеному контрольному пункті, - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, що епідситуація в Україні неспокійна, спостерігається зростання кількості випадків захворювання на коронавірус, госпіталізації, і це є загрозливою ситуацією, яка спонукає переглядати протиепідемічні заходи.

Станом на 12 жовтня, у лікарнях зайнято 62,3% ліжок, які призначені для лікування пацієнтів з COVID-19.

1