Постав запитання міністру: нова ініціатива уряду

Це новий формат інтерактивного спілкування з високопосадовцями
Постав запитання міністру: нова ініціатива уряду
Кабмін фото: kmu.gov.ua
26 Жовтня 2020, 15:28
читать на русском

Кабінет міністрів започатковує новий формат інтерактивного спілкування з міністрами та іншими високопосадовцями Кабміну.

Про це повідомив представник Кабінету міністрів у Верховній Раді Василь Мокан у Facebook.

За словами Мокана, мета проекту – налагодити ще більш відкриту публічну комунікацію з урядовцями, інформувати суспільство про поточний стан реалізації державної політики у різних сферах життєдіяльності країни, а також сприяти тіснішій взаємодії між виконавчою та законодавчою гілками влади.

Протягом 30-хвилинного діалогу в рамках проєкту говоритимемо з міністрами та іншими посадовими особами ЦОВВ про пріоритети в їхній діяльності та законодавчі ініціативи на найближчий рік, озвучу актуальні запитання від народних депутатів, експертів та активних громадян, - зазначив він.

Мокан повідомив, що його перший гість - міністр молоді та спорту України Вадим Гутцайт.

Поставити своє запитання людина може у коментарях до посту Василя Мокана на його сторінці у Facebook.

Найбільш цікаві та рейтингові запитання від користувачів задам безпосередньо Вадиму Марковичу під час нашого спілкування, - написав він.

Переглянути відео можна буде на YouTube-каналі Мокана.

Читайте також

Нагадаємо, що Кабінет міністрів схвалив законопроєкт, який передає повноваження встановлювати тарифи на ряд комунальних послуг від Нацкомісії з тарифів до органів місцевої влади.

1