Потепліє до +27: Діденко про погоду на п'ятницю

У деяких областях йтиме дощ
Потепліє до +27: Діденко про погоду на п'ятницю
Осінь, погода Фото: Pexels
29 Вересня 2022, 18:33
читать на русском

Завтра, 30 вересня, в Україні повітря прогріється до 27 градусів.

Про це повідомила синоптикиня Наталка Діденко в Facebook.

Найближчі два дні очікуються в Україні дуже теплими, тому постарайтеся побільше побути на вулиці, навіть, якщо й буде дощ.
30-го вересня, на Віри, Надії, Любові та Софії, температура повітря в Україні становитиме +18+23 градуси, на сході до +24, а на півдні місцями аж до +25+27 градусів. Трохи свіжіше буде у західних областях, проте й там досить комфортно, +16+21 градус, - сказала Наталка Діденко.
Вона зазначила, що на півночі, в центрі та на півдні вночі очікуються дощі. Вдень опади будуть у центральній частині, на крайньому заході, на Харківщині, Полтавщині, у Дніпрі з районами. На решті території в денні години - без істотних опадів. Також в Україні очікуються тумани.

У Києві температура повітря підніметься до 19-21 градусу. Найближчої ночі у столиці дощитиме, а вдень буде приємна вогкість та комфортне тепло.

Тепла погода ще побуде в суботу, а ось у неділю небо затягне дощовими хмарами та похолоднішає, - додала вона.
Нагадаємо, у жовтні 2022 року місячна кількість опадів очікується 26-58 мм, а середня місячна температура прогнозується в межах 5-11 градусів тепла, що близько до кліматичної норми.