Потяг збив двох людей у Львівській області: загинув учасник АТО

Внаслідок ДТП загинули 41-річна жінка та 51-річний чоловік
Потяг збив двох людей у Львівській області: загинув учасник АТО
Потяг збив людей на Львівщині Фото: lv.npu.gov.ua
31 Січня 2022, 00:40
читать на русском

На залізничній станції "Пустомити" пасажирський потяг "Ужгород-Лисичанськ" насмерть збив чоловіка та жінку.

Як повідомили у поліції, від отриманих травм жінка загинула на місці події, а чоловік помер у лікарні.

Нещасний випадок стався серед ночі 29 січня, близько другої години ночі.

На залізничній станції "Пустомити" перегону "Глина Наварія – Щирець" пасажирський потяг сполученням Ужгород-Лисичанськ здійснив наїзд на двох пішоходів... Як встановили правоохоронці, потяг здійснив наїзд на місцевих мешканців – 42-річну жінку та чоловіка віком 51 рік. Від отриманих травм жінка померла на місці події. Чоловіка госпіталізували. Попри усі зусилля, медикам не вдалося врятувати йому життя, - йдеться у повідомленні.

За фактом слідчі територіального підрозділу поліції відкрили кримінальне провадження за ч.3 ст.276 (Порушення правил безпеки руху або експлуатації залізничного, водного чи повітряного транспорту) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання – позбавлення волі на строк від п’яти до десяти років.

Правоохоронці розслідують обставини події.

Пустомитівська міська рада повідомляє, що загиблим чоловіком був учасник бойових дій Поперека Роман Мар’янович (1970 року народження, був зареєстрований та проживав в м. Пустомити).

Він був призваний на військову службу під час мобілізації на особливий період. Брав безпосередню участь в антитерористичній операції на території Донецької та Луганської областей в період з 11.08.2015 року по 20.10.2016 року. 20 жовтня 2016 року - демобілізований.

Нагадаємо, у селищі Пісочин поблизу Харкова на залізничному переїзді потяг збив дівчину, яка переходила колії у навушниках.

Читайте також

1