Повне місячне затемнення відбудеться 8 листопада

Українці не зможуть його побачити, оскільки затемнення відбудеться вдень
Повне місячне затемнення відбудеться 8 листопада
7 Листопада 2022, 22:42
читать на русском

8 листопада очікується місячне затемнення, яке співпаде з повним місяцем. Максимальна фаза затемнення Місяця припаде на 13:00, тож українці не зможуть спостерігати його.

Астролог Юлія Марина розповіла в Instagram, як місячне затемнення впливатиме на людей і чого не можна робити у ці дні.

Вона наголосила, що вплив затемнення починається за два тижні до і триває два тижні після його закінчення. У цей час підвищується ймовірність доленосних подій. Затемнення приносить із собою розвиток, внутрішні трансформації та зміни.

Будь-яке затемнення дає уроки життя, які можна тільки прийняти, а листопадове – може вивести на перший план гострі питання як у країні, так і в житті пересічних людей.

"У країні можуть посилитися тривоги та удари ворога. Місячне затемнення відбувається як зазвичай у день повного Місяця, а це дуже гострий, конфліктний період. Ретроградний Марс також доливає олії у вогонь, але ми повинні вірити в себе, адже перемога за нами!" – зауважила астролог.

Нагадаємо, 25 жовтня 2022 року у світі відбулося сонячне затемнення, яке побачили в Європі, Близькому Сході, Центральній Азії та Західному Сибіру, а також на північному сході Африки.

1