Пожежа на "Електронмаші" під Києвом потрапила на відео

У будівлі державного підприємства горіло підвальне приміщення
Пожежа на "Електронмаші" під Києвом потрапила на відео
Пожежа на Електронмаші Фото: ДСНС
15 Грудня 2020, 09:07
читать на русском

У Київській області пожежники гасили будівлю державного підприємства "Електронмаш". Горіло підвальне приміщення багатоповерхівки.

У соцмережах опублікували фото та відео з місця пожежі:

Як повідомляє Державна служба з надзвичайних ситуацій у Київській області, на місце події було направлено чергові караули 34-ї Державної пожежно-рятувальної частини м. Вишневого, м. Боярки, з Чабанів та Петропавлівської Борщагівки.

14 грудня о 09:34 до Служби порятунку 101 надійшло повідомлення про загоряння у будівлі ДП "Електронмаш" у с. Петропавлівська Борщагівка на вул. В. Кільцевій... По прибуттю рятувальниками встановлено, що загорання сталося у підвальному приміщенні багатоповерхової будівлі, - зазначили у Службі порятунку.

Читайте також

Вже за 26 хвилин пожежу було локалізовано, а згодом, повністю ліквідовано.

Пожежа на Електронмаші

Пожежа на Електронмаші Фото: ДСНС

На місці події працювало 7 одиниць пожежно-рятувальної техніки та 21 осіб особового складу. Причини виникнення пожежі наразі встановлюються.

Нагадаємо, 12 грудня у Києві загорівся готель "Експрес" на бульварі Шевченка. Зазначалося, що загоряння сталося на площі 40 кв.м в 1-поверховому закладі громадського харчування, що знаходиться в прибудові до готелю.

Жертв та постраждалих не було. Причина загоряння наразі встановлюється.

1