Працюй або помри: чоловіків у Маріуполі змусили розбирати завали за їжу

У місті недоступна медична допомога
Працюй або помри: чоловіків у Маріуполі змусили розбирати завали за їжу
26 Квітня 2022, 22:16
читать на русском

У Маріуполі окупанти дають їжу лише тим чоловікам, які допомагають ворогу в розборі завалів та облаштування братських могил.

Про це повідомив радник мера Маріуполя Петро Андрющенко в Telegram.

Гуманітарна обстановка залишається важкою. Попри відкриту "баню" та безліч пропаганди про наявність їжі та води, їжі катастрофічно не вистачає. Більш того, окупанти перейшли до ганебної практики забезпечення їжею чоловіків виключно в разі залученості до робіт. Тому, чоловіки вимушені брати участь у розборі завалів, облаштування братських могил буквально аби не вмерти з голоду. Без перевищень, - сказав Петро Андрющенко.

Він зазначив, що в місті недоступна медична допомога. Проте орки анонсували відкриття першої лікарні в приміщенні стоматологічного центру "Апполонія" в Лівобережному районі.

Що мабуть найбільш каже про справжню підготовленість окупантів, їх дбання за цивільними і реальний стан інших лікарень міста, - додав він.

Нагадаємо, росія не відмовилась від планів застосування хімічної зброї проти українських захисників та мирного населення на "Азовсталі" у Маріуполі.

Читайте також