Права рука путіна не слухається свого господаря - ЗМІ

У президента рф не рухається рука
Права рука путіна не слухається свого господаря - ЗМІ
путін фото: kremlin.ru
1 Жовтня 2022, 05:22
читать на русском

Засоби масової інформації зібрали докази того, що права рука Путіна не працює - кінцівка президента росії якось мляво звисає.

Про це йдеться у сюжеті проєкту "Тайная жизнь матрешки".

Не так давно турецький журналіст зауважив, що у президента росії владіміра путіна не рухається права рука.

На відео квітневої зустрічі Путіна з главою російського Міноборони сергієм шойгу, на якому лідер росії вхопився рукою за стіл, а кінцівки краще фіксувати, коли одна рука не знає, що робить інша.

...лише подивіться на його праву руку, вона завжди притиснута до тулуба, а на деяких відео він ніби спеціально її підштовхує... в цілому, складається враження, що кінцівка звисає якось мляво..., - вважають журналісти.

Крім цього, наприкінці липня президент РФ змахував комара "однією лівою", хоча комаха сіла йому на праве вухо.

Турецький журналіст... помітив, що права рука путіна не рухається... та й всі ми пам'ятаємо це відео з бункерного кабінету, на них Путін сидить в дивній позі, намертво вхопившись рукою за стіл. Звичайно, коли одна рука не знає, що робить інша, краще руки взагалі фіксувати..., - додали у сюжеті.

Нагадаємо, що президент росії владімір путін як верховний головнокомандувач віддає суперечливі накази та, ймовірно, працює безпосередньо з російськими командирами на місцях, які вимагають підкріплення.

Читайте також

1