Правоохоронці у Києві переведені на посилене чергування

Силовики охоронятимуть центр столиці через масові протести
Правоохоронці у Києві переведені на посилене чергування
Протести у Києві Фото: Ксенія Ляпіна у Фейсбук
17 Листопада 2020, 09:57
читать на русском

Через масові акції протесту підприємців у Києві поліціянти спільно із військовослужбовцями Національної гвардії України заступили на посилене чергування. Про це повідомляє Відділ комунікації поліції Києва.

Сьогодні у центральній частині Києва анонсоване проведення масових акцій, зокрема і під будівлею Верховної Ради України. Задля забезпечення публічної безпеки та порядку працівники структурних підрозділів столичної поліції, військовослужбовці Національної гвардії України, співробітники ДСНС, кінологи, вибухотехніки та поліція діалогу заступили на чергування у посиленому режимі, - йдеться у повідомленні.

Читайте також

Правоохоронці звертаються до організаторів та учасників заходів дотримуватися норм чинного законодавства, не порушувати громадський порядок та сприяти поліціянтам у виконання ними службових обов’язків.

Нагадаємо, у Києві сьогодні продовжується масштабна акція протесту підприємців та представників руху SaveФОП.

Акція розпочалася ще 16 листопада, коли парламент проводив Погоджувальну раду. Підприємці вимагали від депутатів схвалити проєкт постанови про скасування карантину вихідного дня.

Під час протесту стались сутички через те, що активісти не давали змоги депутатам зайти до будівлі парламенту. Через це Нацгвардія та Нацполіція намагалась зробити коридор для нардепів, щоб вони могли пройти.

1