Прем'єр-міністр Вірменії закликав населення взяти в руки зброю і захищати батьківщину

Азербайджан не згоден ні на що, окрім капітуляції Карабаху - Пашинян
Прем'єр-міністр Вірменії закликав населення взяти в руки зброю і захищати батьківщину
Нікол Пашинян (фото: Facebook)
21 Жовтня 2020, 17:54
читать на русском

Прем'єр-міністр Вірменії Нікол Пашинян закликав населення взяти в руки зброю і встати на захисті своєї батьківщини, аби вирішити конфлікт в Нагірному Карабасі.

Таку заяву він зробив у себе в Facebook в прямому ефірі.

Наші подальші дії - це боротьба до кінця, в ім'я прав нашого народу. Незалежно він того, що станеться, треба боротися в ім'я прав нашого народу. Сьогодні в контексті позиції Азербайджану боротися в ім'я прав нашого народу означає передусім взяти зброю в руки і стояти на захисті своєї батьківщини. При ефективній організації цього процесу ми зможемо досягти прийнятного для нас дипломатичного рішення, - сказав він.

За словами Пашиняна, Азербайджан не згоден ні на що, окрім капітуляції Карабаху, "а це, ви розумієте, що означає".

Читайте також

Помічник президента Азербайджану Хікмет Гаджиєв заявив, що така позиція Пашиняна демонструє, що Вірменія не зацікавлена у врегулюванні конфлікту шляхом переговорів. За його словами, Баку виступає за дипломатичне врегулювання конфлікту.

Нагадаємо, що зовнішньополітичні відомства Вірменії та Азербайджану 17 жовтня оголосили про домовленість почати нове гуманітарне перемир'я, проте бойові дії тривають, сторони знову звинувачують один одного в порушенні перемир'я.

1