Президент започаткував новий флешмоб на підтримку збірної України

Зеленський оприлюднив відеозвернення до футболістів
Президент започаткував новий флешмоб на підтримку збірної України
Збірна України з футболу (фото: УНІАН)
29 Червня 2021, 09:01
читать на русском

Президент України Володимир Зеленський підтримав українську збірну з футболу перед матчем Євро-2020 проти Швеції.

На своїх сторінках у соцмережах президент опублікував відео, у якому закликав українців підтримати наших футболістів флешмобом.

Так, Зеленський закликав українців записати відео для збірної, яка вперше у своїй історії вийшла в 1/8 фіналу чемпіонату Європи, щоб "наші хлопці знали, що на полі їх буде не 11", а "нас буде 40 мільйонів".

Я буду разом з тобою всі 90 хвилин. Повір мені, я буду разом з тобою співати гімн України. Я буду разом з тобою кричати після кожного гострого моменту. Мені буде дуже боляче за кожну підніжку. І я буду дуже радіти кожному забитому голу , - сказав він.

До флешмобу президента вже приєдналися прем'єр-міністр України Денис Шмигаль з родиною, голова комітету Верховної Ради з питань фінансів, податкової та митної політики Данило Гетманцев, міністр освіти і науки України Сергій Шкарлет, міністр Кабінету міністрів Олег Немчінов та ін.

Нагадаємо, збірна України вперше в історії вийшла в 1/8 фіналу чемпіонату Європи. Сьогодні, 29 червня, команда Андрія Шевченка зіграє проти збірної Швеції.

Читайте також

1