При в'їзді до Туреччини треба заповнити е-анкету: деталі

Форма повинна бути заповнена протягом останніх 72 годин перед поїздкою
При в'їзді до Туреччини треба заповнити е-анкету: деталі
Літак (фото: twitter)
12 Березня 2021, 03:09
читать на русском

В Туреччині з 15 березня запрацює електронна система. Пасажири до вильоту повинні будуть заповнювати електронну анкету замість паперової.

Для в'їзду до Туреччини тепер пасажири повинні заповнити форму за посиланням https://register.health.gov.tr/# за 72 години до прильоту в країну.

Форма повинна бути заповнена протягом останніх 72 годин перед поїздкою. Форма, яку ви заповнюєте, може бути перевірена на кордонах Турецької республіки незалежно від того, заповнили ви цю форму чи ні, - зазначено в повідомленні.

Відзначається, що якщо громадянин не заповнив форму або зробив заяву, що вводить в оману, це може спричинити юридичні та адміністративні санкції.

Крім того, вам може бути відмовлено в дозволі на в'їзд до Туреччини (Якщо ви не є громадянином Туреччини або у вас немає дозволу на проживання), - йдеться у повідомленні.

Читайте також

В анкеті потрібно вказати паспортні та контактні дані, національність, стать і тип виїзду (морський, авіа тощо).

На основі заповненої інформації буде автоматично створений індивідуальний код HES, завдяки якому з вами зв'яжуться, якщо у вас або у людей, з якими ви спілкуєтеся під час подорожі, виявляться контакти з хворими COVID-19, - інформує МОЗ.

Нагадаємо, що Сейшельські острови відкриють кордон для туристів з усіх країн, окрім Південної Африки, з 25 березня.

1